Szakmai napok

/Szakmai napok
Szakmai napok 2017-12-10T10:57:39+01:00

Talán az egyik legnehezebb döntés egy új ház építése, vagy egy nagyobb felújítás során a megfelelő fűtésrendszer kiválasztása. Azoknak kívánunk segíteni, akik szeretnék a döntésüknél figyelembe venni a különböző hőszivattyús rendszereket is.

A szakmai napunk napunk alkalmával megismerheted az alábbi lehetőségeket:

  • Hagyományos, levegő-víz hőszivattyú
  • Monoblokkos hőszivattyú
  • Levegő-levegős hőszivattyú
  • Fan Coilal kombinált hőszivattyús rendszerek

A szakmai napokat az LG Akadémián tartjuk, ahol minden rendszer megtekinthető működés közben, mégpedig “robbantott”  formában, tehát a rendszerek minden összetevője jól áttekinthető.

Az LG akadémia az a hely, ahol a szerelő és beüzemelő szakemberek képzése folyik, így minden szakmai és tapasztalati kérdésre precíz minden szempontból helytálló választ kapnak a résztvevők. Látható egy rendszer felépítése, helyigénye, hallható a hangja a kültéri egységnek éppen úgy mint a beltérinek. A levegő-levegős rendszerek huzata, hangja éppen úgy megtapasztalható mint a fan coilok hatékonysága. Látható, hogy miként oldja meg egy hőszivattyú a melegvíz és a fűtés hatékony kiszolgálását, miközben megtudhatjuk, hogy mik a leggyakrabban elkövetett hibák a telepítés során.

Kis létszámú (3-5 fő, vagy család) csoportokat szervezünk, így résztvevők saját projektjükkel kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik és nagy eséllyel sikerül is választ kapniuk.

A részvétel, díj és kötelezettség mentes. Az időpontok előzetes egyeztetést igényelnek.

Jelentkezési lap szakmai napra

Kérlek töltsd ki a jelentkezési lapunkat és a következő szakmai napunkra küldünk neked meghívót.